Aankoop bedrijfsobjecten

023-5328736
info@meerstad.nl

Het kopen van een bedrijfsobject is feitelijk een bijzondere gebeurtenis.

Een marktbrede, professionele, kijk op de materie is vanuit de discipline makelaardij belangrijk en onontbeerlijk.

Het aanvaarden (kopen) van een pand voor bedrijfsdoeleinden betekent voor cliënt een investering die is bedoeld om opbrengst te genereren. Het doel is immers de  start van een eigen bedrijf, uitbreiding van activiteiten, een bedrijfsverplaatsing (andere locatie/plaats) of overname van een gevestigd bedrijf. Beslissingen die grote invloed kunnen hebben op persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Laat u begeleiden door een deskundige. Met een degelijke analyse van uw ruimte behoefte kan de betrokken makelaar een profiel samenstellen.

Dit profiel dient als basis voor een effectieve zoektocht naar een geschikt object. Het zoeken, selecteren en kopen is een proces waarbij opdrachtgever en makelaar nauw en dynamisch samenwerken. Een intensieve en zeker spannende tijd.

De makelaar heeft ook als taak: bevestigen of afwijzen, behoeden of motiveren, en bovenal het voorkomen van financiële en juridische valkuilen. Het gaat uiteindelijk om het resultaat: het vinden en kopen van het meest geschikte object binnen termen van tijd, omstandigheden en financiële middelen.