Hoe doen wij het

023-5328736
info@meerstad.nl

Meerstad Makelaardij is een kleinschalige, professioneel werkende onderneming, gevestigd aan de rand van de binnenstad, aan zuidzijde. Wij profileren ons als laagdrempelig kantoor met een vriendelijke, zakelijke uitstraling; hebben ruime aandacht voor onze cliƫnten en pretenderen deskundig te zijn op de vakgebieden waarin wij werken.

Wij hebben geen showroom. Die hebt u immers thuis. Via de virtuele snelweg, vanuit de stoel, op weg naar uw nieuwe huis. En met wat een tempo!

Dat neemt niet weg dat het inschakelen van een makelaar -ter plaatse- (waar dat ook mag zijn) een zinvolle aanvulling is of kan zijn bij uw zoek- en aankoopproces. Anders gezegd de makelaar in onroerende zaken als betrouwbare partner bij het waarmaken van uw woonwensen.

Neem contact met ons op

Voor technologische ontwikkelingen hoeven ook makelaars niet bang te zijn. Zij kunnen immers gestelde doelen van particuliere kopers, verkopers, huurders, verhuurders, beleggers en andere spelers op de markt van onroerende goed, deskundig en doelgericht ondersteunen.

Wij bieden deze markt diverse diensten, full service of in delen: koop & verkoop, huur & verhuur, taxaties, beheer. Daarnaast treden wij op als adviseur bij geschillen.