Verkoop bedrijfsobjecten

023-5328736
info@meerstad.nl

De verkoop van een bedrijfsobject betekent het einde van een succesvolle of juist minder succesvolle periode van werken, omzet en inkomen. Verkoop met als reden succesvol zijn heeft als oorzaak groei. 

Groei kan ook inhouden uitbreiden ter plaatse (meer ruimte, meer volume op dezelfde plek), verhuizen naar een ander pand in de omgeving, nieuw of bestaand, of zelfs buiten de regio of misschien wel een eigen pand laten bouwen. 

Het is een proces van de ondernemer in samenspraak met zijn adviseurs en deskundigen.
Disciplines, meningen en gevoel zijn binnen de bedrijfsvoering van invloed op de besluitvorming ten aanzien van huisvesting. Afweging van belangen (zoals kosten, inkomsten, het vergroten van de omzet en personeel) is de belangrijkste factor in het besluitvormingsproces.

Neem contact met ons op

Aan het eind van het besluitvormingsproces komt het resultaat. Wat gaat u doen?
Wat u ook doet, laat u bijstaan door één of meerdere deskundigen. 

De makelaar in onroerende zaken, bedrijfsmakelaardij, is één van hen. Wees verstandig, neem hem of haar in de arm aan het begin van een veranderingsproces in uw onderneming. Formeer, gerelateerd aan de omvang van uw bedrijf of onderneming, een select team om u heen om u met raad en daad terzijde te staan.