Wat doen wij

023-5328736
info@meerstad.nl

Wij werken als -full service- makelaarskantoor in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en IJmond.

Meerstad is actief op de particuliere markt en op de markt van bedrijfsmatig onroerend goed. Wij bemiddelen bij huur, verhuur, koop, verkoop, wij taxeren en doen advieswerk binnen de kaders van ons vakgebied.

Onze stijl van werken en hoe wij ons vak benaderen geven wij weer in de overige rubrieken van deze site.

Achtergrond

Meerstad Makelaardij is in 1994 opgericht door Wiebe Damstra, sinds 1988 be√ędigd als makelaar en taxateur van onroerende zaken en als zodanig geregistreerd en gecertificeerd (Vastgoedcert en NRVT).

Neem contact met ons op

De grote drijfveer was met een eigen kantoor, op eigen wijze vorm te geven aan het uitoefenen van het beroep makelaar in onroerende zaken.

Af 5 september 2016 is Monique Link mede vennoot en als Kandidaat Register Makelaar Taxateur werkzaam bij Meerstad Makelaardij. Zij is sinds 2000 werkzaam in de makelaardij in Haarlemmermeer en Haarlem. Daarnaast is zij een specialist op het gebied van verhuur.

Waar zitten wij

Het kantoor is gevestigd aan de Kampersingel 44 (vlak bij de grote brug over het Spaarne, de verfroller). Wij voelen ons hier thuis. Elke werkdag met genoegen binnen komen. Meerstad Makelaardij is aangesloten bij de beroepsorganisatie NVM.