Over Meerstad Makelaardij

023-5328736
info@meerstad.nl

Wiebe Damstra

Meerstad Makelaardij is mijn makelaarskantoor in onroerende zaken. Een kantoor met een geheel eigen uitstraling. Meerstad hanteert een hoge standaard qua service, er is vakmatige kennis in huis en Meerstad kan bogen op veel ervaring.

Koop en verkoop bestaande bouw, huur en verhuur zijn kernactiviteiten. Het uitbrengen van adviezen is deel van ons werk. Taxeren van onroerend goed hebben wij tot een apart werkterrein gemaakt.

Wij zijn aangesloten bij de NVM, een branche brede organisatie die door regelgeving de belangen van haar leden als ook de belangen van opdrachtgevers veilig stelt.

Er is grote affectie met alle raakvlakken op het gebied van wonen/werken. Goed en gezond wonen is van wezenlijk belang om je prettig te voelen en gelukkig te kunnen zijn in een woon- en werksituatie.

De inbreng van eigentijdse architectuur in stedenbouw is van waarde.

Een grote variëteit aan woonruimte verlevendigt het stedelijk beeld en zorgt voor aantrekkelijke wijken. De kwaliteit van de woonomgeving heeft mijn aandacht. Ik ben lid van de werkgroep Gebouw & Omgeving (Vereniging Haerlem). De werkgroep telt 15 leden. Zij hebben elk een eigen discipline en brengen hun kennis in. Actuele onderwerpen zijn fiets parkeren overlast binnenstad en de herontwikkeling van – de Koepel – (gevangenis).

Wat mij drijft is de combinatie van het zaken doen (het zakelijke aspect) en het werken met mensen. Bereiken van doelen in de vorm van het realiseren van woonwensen. Een combinatie dus van rationeel handelen en sturen van emotionele waarden.

Het werkveld kent geen grenzen. De praktijk is Kennemerland, de Haarlemmermeer en de IJmond. Soort onroerend goed doet er niet toe, wij zijn overal inzetbaar. Werktijden liggen vast maar als het belang het vraagt treden wij buiten de oevers.

Monique Link

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de makelaardij in de regio Haarlemmermeer en Haarlem.

Mijn specialisatie is de woningmakelaardij waarbij ik met persoonlijke en creatieve begeleiding kopers, verkopers en huurders adviseer/ondersteun bij aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur.

Ik ben woonachtig in Hoofddorp en beschik door mijn werk, sport en sociale leven over een groot netwerk.

Mijn kracht is resultaatgerichte verbindingen te leggen voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders door de inbreng van kennis, inzicht, daadkracht en kwaliteit.

Zo wordt droom werkelijkheid.

Bas van Beusekom

Mijn naam is Bas van Beusekom.
Loyaal, gedreven en enthousiast.

Ik ben de oprichter van ‘De Wooninspirator’, een gedreven woningmarktconsulent, gecertificeerd makelaar, taxateur en lid van de NVM. Al ruim 20 jaar begeef ik mij in de woningmarkt en heb daardoor kennis op diverse gebieden.

Graag ben ik een kritische sparringpartner die actuele kennis gebruikt bij het begeleiden en adviseren. Zet mij in bij ontwerp, prijsstelling, opleveringsniveau, fasering doelgroep, klantbenadering, verkooptraject en de uiteindelijke verkoop. Wil je meer weten stuur mij dan een bericht of bel voor een nadere kennismaking!

Kate

Assistent office manager.

Nera

Office Manager